LEVEN

Hallo ik ben Christian Bakker vader van zoon Sam (4jr.) en dochter Fiene (2jr) en binnenkort de man van Gemma de Waard. 

Wat is er mooier dan iets doen voor een ander? Denk daar maar even over na…………. 

5 juni 2008 is een dag om nooit te vergeten. 6x de Alpe D’Huez beklimmen en dan moe maar voldaan op de bank vallen. Vanaf nu ben ik een Alpe D’HuZes kanjer.
Op 1 dag alles geven wat je in je hebt om daarmee een ander een betere kans op een gelukkig en gezond leven te geven.
Toch zit het mij niet lekker Bram en Ambro allebei 8x die berg op, maar die hebben dan ook echte fietsbenen, en ik maar 6x die berg op.
Begrijp me niet verkeerd hoor 6x die berg op is echt wel afzien en ook ik weet dat er vele mensen fysiek niet instaat zijn deze topprestatie te leveren, maar ik wilde meer.

Mijn doel was 7x die berg te bedwingen, maar ik schoot te kort. Opgeven is geen optie toch?

Als ik dan de brieven lees van Peter Kapitein en die absolute drang naar LEVEN dan heb ik daar diep maar dan ook heel diep respect voor.
Hij wil boven komen kostte wat het kost, die strijdt gaat hij aan ook hij voelt zich soms klote, ziek, moe en vraagt waarom, maar die drang naar LEVEN is zo groot dat overwint. 

Ik ben 31 jaar, trotse vader van 2 hele lieve kinderen en mag straks trouwen met mijn allergrootste liefde Gemma en met hen wil ik oud worden, met hen wil ik leven.
 
Leven is mooi, soms hard, soms verdrietig, soms teleurstellend, soms tegenstrijdig, soms niet eerlijk, soms onrechtvaardig, soms moeilijk, maar boven al is het LEVEN en daar moet je van genieten, het beste er van maken, er voor gaan, Leef je Leven, want het is kort en over voordat je het weet. 

Leven, een gelukkig en gezond leven, dat moet voor iedereen mogelijk zijn, daarom fiets ik 4 juni 2009  8x de Alpe D’Huez op en geen meter minder!!!!! 

Wat is er mooier dan iets doen voor een ander?

Inderdaad. Niets…….

Zet je in voor een ander en dat gevoel is niet uit te drukken in geld.

Steun deze actie. Steun KWF en beloon jezelf met dat gevoel
 

Christian Bakker

 “Samen is niet Alleen”